Акценти
Начало / Последни новини / На 24 февруари стартира пролетният дял на Северозападната Трета лига

На 24 февруари стартира пролетният дял на Северозападната Трета лига

Пролетният полусезон на Северозападната Трета аматьорска футболна лига ще започне в последната неделя на месец февруари – 24-и през 2019 година. Това е вариантът към момента, но е напълно възможно да не е окончателен. Причината – атмосферните условия в дните преди въпросната дата. Именно обилния снеговалеж и подгизналите терени не позволиха втория дял от миналото първенство да започне на 25 февруари. Тогава лошото време предизвика на два пъти до отлагане на кръговете от шампионата.

Дори през идния февруари да се стигне до същата ситуация тя няма да повлияе на датите, предвидени да завърши кампанията. Все още няма фиксирана дата, но вариантите са два – 26 май и 2 юни.

Ако пролетния полусезон стартира на 24 февруари традицията – мачовете да се провеждат само в неделя няма да бъде нарушена. При другия вариант със сигурност някои от кръговете ще се изиграят в делнични дни – сряда или четвъртък.

В първенството участват четири отбора от Плевенска област – ОФК Спартак, Вихър /Славяново/, Партизан /Червен бряг/ и Левски /Левски/.

Прочетете също:

Диригентът Ваня Делийска бе гост на децата в ДГ „Юнско въстание“ –  Плевен

По повод  Седмицата на четенето и грамотността, специален гост в ДГ „Юнско въстание“ в Плевен ...