Акценти
Начало / Образование / Награда за ученици от ОУ „Валери Петров“  от фотоконкурса „Най-усмихнат клас на България 2018“

Награда за ученици от ОУ „Валери Петров“  от фотоконкурса „Най-усмихнат клас на България 2018“

Снимката на учениците от IIIА клас на ОУ „Валери Петров“ е отличена като една от най-креативните снимки в категорията „Най-усмихнати ученици от II – IV клас“ в Петия национален фотоконкурс „Най-усмихнат клас на България 2018“. Светлана Тончева от родителския екип на IIIА клас бе наградена със специален сертификат като автор на талантливо направената снимка.

Конкурсът е кампания на сдружение „Усмивка“ – гр. Бургас срещу агресията и насилието в учебните заведения и се провежда под надслов „Уважение, сплотеност, подкрепа – Усмивката прави силата“.

Тази година в конкурса участваха повече от 800 снимки. Над 5000 деца от цяла България казаха: „Да“ на усмивката в училище и станаха официалните посланици на „Усмивката 2018“ в България.

На тържественото награждаване на учениците днес присъстваха техните родители, които подкрепиха идеята на класния ръководител за участие в конкурса, активно присъстваха в онлайн гласуването и осигуриха пристигането на наградата в Плевен.

Гости на тържеството, които споделиха радостта на победителите, бяха учениците от IIIБ и  IIIВ класове и техните учители.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...