Начало / Култура / Много рок и смях с Филип Аврамов – Фицата на плевенска сцена

Много рок и смях с Филип Аврамов – Фицата на плевенска сцена

Човекът, който може да разсмее всеки – Филип Аврамов – Фицата, гостува на плевенска сцена. Той ще завладее плевенчани с музикалния спектакъл „Бог рок“, който е със специалното участие на Калин Вельов и приятели.

Фицата е в главната роля в този невероятен музикален спектакъл. Както видяхме от шоуто “Като две капки вода”, Филип може да пее и да танцува невероятно. Тук обаче, освен това, той ще свири на китара, ще свири и на хармоника, и ако и това не ви е достатъчно, то се подгответе за много смях, докато Филип ви разказва за корените на… „Дяволската музика”. Всъщност именно тя – музиката е и главното действащо лице. Онази „забранената” от 60-те, 70-те, заради която можеше да си изпатиш и също като „забранения плод” става все по-търсена и слушана. Такова ще е и настроението на „Бог рок”. Бунтарско и изпълващо ни с кеф, защото ще слушаме и пеем Muddy Waters, Nirvana, Joe Kocker, Whitesnake, James Brown и още много рок и блус легенди.

Спектакълът ще бъде представен пред плевенчани на 2 юни, четвъртък, от 19 часа в читалище „Съгласие“.

Билети могат да бъдат закупени в Билетен център срещу Дом на книгата до кафе „Айсберг“ от понеделник до петък от 10.00 до 13.30 часа и от 14.30 до 18.00 часа.

Прочетете също:

Спартак без бразилските попълнения и за мача срещу Добруджа (Добрич)

Тази събота, от 18 часа ОФК Спартак посреща на стадион „Плевен“ в домакински мач Добруджа ...