Акценти
Начало / Политика / Младежи ГЕРБ – Плевен обсъдиха актуалната политическа обстановка в страната

Младежи ГЕРБ – Плевен обсъдиха актуалната политическа обстановка в страната

Младежи ГЕРБ – Плевен се събраха на първо редовно общинско събрание след ваканцията, за да обсъдят актуалната политическа обстановка в страната. Те осъдиха протестите, организирани от някакво трио и провалени политици, които обясняват на хората, че който не е съгласен с тях – е мутра.

Според тях, няма партия като ГЕРБ, която при най-малкото съмнение за злоупотреба да се разделя със свои членове. Те са категорични, че атаките срещу ГЕРБ си имат причина. „Премиерът Борисов направи наистина много и засегна много интереси. Елиминира газовите посредници, гарантира енергийна диверсификация, модернизира армията ни, вкара ни в Банковия съюз. Все тежки удари за олигарсите“, сподели пред присъстващите Борислав Щерев, областен ръководител на Младежи ГЕРБ. Той направи предложения за това как и с какво от МГЕРБ, могат да бъдат полезни на гражданите и жителите по малките населени места. Изготви се календар на събитията и бяха приети нови членове.

Разгледана бе и темата за предстоящите парламентарни избори през следващата година, сплотяване и разширяване на структурите в областта.

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...