Акценти
Начало / Здравеопазване / Малките пациенти в МБАЛ „Авис Медика” празнуваха Деня на детето

Малките пациенти в МБАЛ „Авис Медика” празнуваха Деня на детето

За поредна година в МБАЛ “АВИС-МЕДИКА” се погрижиха малките им пациенти също да празнуват Деня на детето. Тържеството бе инициирано от екипа на АВИС МЕДИКА, а Еми Косева – медицинска сестра от отделението по неврология, бе главен организатор на събитието. Йоанка и Мерал – съученички от НУИ „Панайот Пипков” в Плевен, зарадваха децата, както и всички присъстващи, с изпълненията си на цигулка, а първокласничката Ани рецитира стихотворение на Леда Милева. Тя беше най – малкият участник в празничната програма, а най-голяма бе флейтистката Женя Добрева.

Традицията за засаждане на дърво в двора на здравното заведение бе продължена и тази година. Градинари бяха децата от детското отделение на болницата, които научиха какви инструменти и стъпки са нужни за засаждането на едно дърво.

Майките от отделението по акушерство и гинекология също бяха поздравени за празника. Те получиха от персонала на отделението символични подаръци – ръчно изработени възглавнички, за да запомнят с топлина първия празник на техните деца.

Прочетете също:

Инвестиции в апаратура за общинското здравеопазване ще бъдат направени в Плевен

В Плевен ще бъдат инвестирани средства за закупуване на апаратура за нуждите на общинското здравеопазване. ...