Начало / Крими / Къща, стопанска постройка и автомобил гасиха огнеборците

Къща, стопанска постройка и автомобил гасиха огнеборците

На 26 юли 2019 година в 16:18 часа в Оперативния център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в къща в село Долни Луковит, съобщиха от полицията. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. Унищожени са покривна конструкция – 150 кв.м.; 150 кв.м разгърната площ от сградата; бяла, черна и компютърна техника; домашно имущество и уреди. Пострадали няма. Пламъците са потушени от екип на  РСПБЗН – Кнежа.

На 28 юли 2019 година в 14:50 часа в Оперативeн център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в стопанска постройка в село Мечка. Предполагаемата причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън като пламъците са тръгнали от суха трева. Унищожени са 5 кв.м. покривна конструкция. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН – Плевен.

На 28 юли 2019 година късо съединение е предизвикало пожар в лек автомобил „Крайслер 300”. Сигнал за инцидента е постъпил в 14 часа.  Към мястото на произшествието по пътя Сомовит – град Гулянци незабавно са изпратени служители от РСПБЗН-Гулянци.  Пожарът е погасен от собственика до пристигане на екипа.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...