Начало / Образование / Кръгла маса за реализацията и бъдещето на младите учители ще се проведе в Плевен

Кръгла маса за реализацията и бъдещето на младите учители ще се проведе в Плевен

Дискусионна кръгла маса на тема „Реализация на младите учители – настояще и бъдеще“ ще се проведе в Плевен, съобщават от Регионален инспекторат по образованието – Плевен. По време на събитието ще бъдат представени различни гледни точки по поставения проблем, които ще имат за краен резултат да се намери механизъм, който да обединява усилията на всички заинтересовани страни по посока реализация на младите учители.  Нейни организатори са Педагогически колеж – Плевен, РИО – Плевен, Община – Плевен, Съюз на работодателите в системата на народната просвета – клон Плевен.

Участие в срещата ще вземат преподаватели и студенти от ПК- Плевен, експерти на РИО – Плевен, експерти на община – Плевен, директори на предучилищни и училищни образователни институции от община Плевен, представители на областни институции, ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, НПО, медии, социални партньори.

Дискусията ще се проведе в зала „Плевен“ на Областната администрация от 14 до 16.30 часа на 27 април, сряда.

Прочетете също:

Хранителни пакети, предоставени от БЧК, раздадоха в община Левски

73-ма крайно нуждаещи се, засегнати от епидемичната обстановка, получиха от Община Левски  хранителни пакети, предоставени ...