Начало / Култура / Концерти и кинофестивал в Коледната програма на Община Плевен

Концерти и кинофестивал в Коледната програма на Община Плевен

Концерти за всеки вкус и кинофестивал с български филми са включени в афиша на Община Плевен за предстоящите Коледни празници. Коледната програма ще започне на 13 декември с концерт на Васил Маринов на площад „Възраждане“. Началото е от 18 часа.

На 14 декември, в зала „Катя Попова“, от 18 часа е традиционният Коледен концерт на Биг бенд Плевен с диригент Пламен Марков.

На 15 декември, от 17.30 часа в Арт център Плевен ще бъде открит Коледния салон на плевенските художници. Същия ден, от 18 часа в зала „Катя Попова“ ще започне Кинофестивал на български филми с прожекцията на комедията „Ятаган“ с участието на Васил Василев – Зуека.

В следващите два дни – 16 и 17 декември, също от 18 часа в зала „Катя Попова“ ще бъдат прожекциите на „Като за последно“ и „Голата истина за група „Жигули“.

На 18 декември, от 11 часа, в зала „Катя Попова“ най-малките ще се забавляват с „Приказки от прежда“ – моноспектакъл с импровизирани кукли за деца над 4 години.

На 20 декември е спектакълът на Северняшкия ансамбъл „Иван Вълев“- „Коледни искри“. Той ще започне от 18 часа на сцената на ДКТ „Иван Радоев“.

Коледната програма на Община Плевен ще завърши на 22 декември с концерт-спектакъл „Коледен сън“ на Общински хор „Гена Димитрова“ с диригент Анелия Дечева. Началото е от 18 часа в ДКТ „Иван Радоев“.

Входът за всички прояви на закрито е след представяне на „зелен сертификат“ или след PCR-тест.

Прочетете също:

Община Плевен проверява сигнал за неприятна миризма в жк „Сторгозия“

Служителите на отдел „Екология“ при Община Плевен извършват проверка по сигнал за неприятна миризма, подаден ...