Начало / Последни новини / Комплект медали за момчетата на СКЛА Спартак, бронз за СКЛА Феникс 2004 от GO!KIDS!

Комплект медали за момчетата на СКЛА Спартак, бронз за СКЛА Феникс 2004 от GO!KIDS!

Четири медала за малките лекоатлети на Плевен в поредния кръг от атлетическата верига GO!KIDS! за 2018 година. Състезанието /дисциплини – бягане 60 метра, 200 м, 600 м, 60м с препятствия, скок дължина от място и скок дължина се проведе в столичната зала „Асикс Арена“.

В тях участваха над 600 деца от 5 до 14 години.

Състезателите на плевенския СКЛА Спартак спечелиха три медала. Най-силно се представи Георги Попов, който стана първи в скока от място при родените 2009 г. Той завърши пети в бягането на 60 м. Съотборникът му Емил Костов се окичи с два медала. Втори е в бягането на 200 м за момчета 2005 г. На 60 м е трети. Победител в двете дисциплини е Георги Ганджулов от СК Рилски атлет /Самоков/.

Бронзов медал и за другия плевенски клуб СКЛА Феникс. Завоюва го Никола Иванов в бягането на 60 м при родените 2011 г. Той се класира пети на скок от място. Близо призовата тройка бе и съотборника му Йоан Орозов. Той финишира четвърти в бягането на 60 м и седми на скок от място при родените 2009 г.

Прочетете също:

Общински съветници започнаха залесяване на 4 дка край Плевен с липа и акация

Групата общински съветници от МК ”Демократична България-Обединение” в Общински съвет – Плевен, започнаха залесяването на ...