Акценти
Начало / Култура / Изложба от детски творби откриха в Арт център Плевен (снимки)

Изложба от детски творби откриха в Арт център Плевен (снимки)

Представителна изложба на децата от школите към Арт център Плевен беше открита днес в експозиционната зала на културния институт. Сред  детските творби са и тези, създадени по време на инициативата на Община Плевен „Ваканция в Плевен”.

Посетителите ще могат да видят както детски рисунки и графики, също картички и пана, изработени със специални техники – плъстене и декупаж, къщички за птици. Всички изложени  експонати се продават. Средствата, набрани от продажбите, ще се използват за закупуване на материали за следващите занимания в арт занималните на Центъра, научихме от Владимира Йорданова, ръководител на арт занималнята.

Изложбата беше открита  с изпълнения на деца от занималнята по флейта с ръководител Женя Добрикова. На откриването присъства началникът на отдел „Образование и култура” в Община Плевен Йонита Иванова, към която бяха отправени благодарности за съпричастността й към детските инициативи в Арт център Плевен.

Изложбата, която е осъществена със съдействието на Община Плевен и Фондация „Америка за България”,  ще остане  открита до 20 август.

Следваща Предишна
IMG_1878детска изложба арт център
IMG_1891арт център музиканти
IMG_1892арт център публика

IMG_1880плъстене арт център
IMG_1896къщички за птици
IMG_1884декупаж арт център

IMG_1881мома арт център
IMG_1883арт център детска картина
IMG_1885детска картина
Следваща Предишна

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...