Начало / Култура / Известни музиканти подкрепят с концерт плевенския фестивал на китарата

Известни музиканти подкрепят с концерт плевенския фестивал на китарата

Концерт спектакъл „Живи струни“ ще изнесат в Плевен известни музиканти от страната.  Концертът е част от цикъла събития, подкрепящи четвъртото издание на Международния фестивал на китарата Плевен 2018, научихме от сдружение Николай Михайлов, артистичен директор на международния фестивал.

На плевенска сцена ще излязат изключителните музиканти: Цветан Недялков-китара, преподавател в НМА „Панчо Владигеров“; Христо Нейчев- електрическа китара, победител в категория „Електрическа китара” по време на Международен фестивал на китарата Плевен 2017; Константин Кучев и Зoра Колева – китара, глас и цигулка, носители на специалната награда за авторска песен от Музикаутор, по време на Международен фестивал на китарата Плевен 2017; „Студио 84“- китара, акордеон и глас, гр. София, камерен хор „Звъника“ с художествен ръководител и диригент Ваня Делийска; Китарен ансамбъл Плевен към НУИ „Панайот Пипков“- гр. Плевен; група „Dead memories“- победители в категория „Китара и глас” по време на международен фестивал на китарата.

Публиката ще има възможността да се наслади на уникален спектакъл, поднесен с любов, майсторство и отношение, обещават организаторите от сдружение „Изкуството до мен”.

Концертът ще е на 17 септември, понеделник, от 19 часа, в читалище „Съгласие“.

Прочетете също:

РИОСВ-Плевен и Басейнова дирекция спряха дейности по почистване на река Вит

Във връзка с констатирано извършване на дейности по почистване на наносни отложения в река Вит ...