Акценти
Начало / Избори / Европейски избори 2019 / Избирателните списъци за евровота вече са разлепени

Избирателните списъци за евровота вече са разлепени

Вече е приключило поставянето на избирателните списъци на установените със заповед на кмета места, съобщи днес Красимир Иванов, директор на дирекция „Административно обслужване” в Община Плевен.

В срок до 11 май 2019 г. избирател, чийто постоянен и настоящ адрес са в различни населени места, може да поиска да бъде вписан в избирателен списък по настоящ адрес.

До 18 май 2019 г. всеки избирател може да поиска отстраняване на непълноти и грешки в избирателния списък с писмено заявление до общинската администрация.

Заявления за град Плевен се подават  в сградата на Община Плевен , стая №19 от 08,30 ч. до 17,00 ч. За населените места на общината – в съответното кметство.

Справки в избирателните списъци могат да се правят освен от разлепените на съответните места, така и на интернет страницата на ГД „ГРАО“ –http://www.grao.bg/elections и на интернет страницата на Община Плевен – http://www.pleven.bg.

Прочетете също:

Зам.-министър Таня Михайлова: Дистанционното обучение е алтернатива, а не качествен  заместител на присъственото обучение

„Надявам се учебната година да продължи присъствено. Бързам да разсея всички слухове, че нямаме намерения ...