Начало / Крими / Засякоха нередовни МПС

Засякоха нередовни МПС

На 5 май 2018 година около 21:35 часа в село Горна Митрополия на улица „Ал. Стамболийски“ автопатрул спира лек автомобил „Сеат Ибиза“, информира МВР-Плевен.  При извършената проверка се установи, че водачът – 50 годишен местен жител, управлява МПС, снето от отчет и регистрация в „Пътна полиция“, което не е регистрирано по надлежния ред – с поставени контролни знаци – регистрационни табели издадени за друго МПС. Уведомен е дежурен прокурор в РП-Плевен. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.345, ал.2, във връзка с ал. 1 от НК и за престъпление по чл.345 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

На 7 май 2018 година в село Бреница е установено, че 31-годишен от селото управлява мотопед „Риеджу“ нерегистриран по надлежния ред. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Кнежа. Започнато е бързо производство за извършено престъпление по чл.345, ал.2, във връзка с ал.1, от НК. Продължава работа разследващ полицай.

Прочетете също:

ВВВУ „Георги Бенковски“ подписа споразумение за сътрудничество с две училища в Плевен

След възстановяването на ВВВУ „Георги Бенковски“, първото висше училище в плевенския регион, учебните  заведения логично ...