Начало / Образование / Екип на Езиковата гимназия ще представя страната в международна среща в Полша

Екип на Езиковата гимназия ще представя страната в международна среща в Полша

ГПЧЕ-сграда

Екип от четирима преподаватели от Гимназията с преподване на чужди езици в Плевен ще участва в международна среща в полския град Ржешов, която се провежда в рамките на проект „Грюндвинг”. Седем са страните парньори по проекта, които в продължение на седмица ще разискват върху темата за начините за постигане на позитивна дисциплина, научихме от зам.-директора на Езиковата гимназия Грета Димова, която е сред участниците в мобилността.Освен нея  в плевенския екип са още Ирен Димитрова – зам.-директор, Бистра Бунева – педагогически съветник, и ръководителят на проекта Марияна Крачунова.

Срещата в Полша е трета поред от началото на проекта. Преди нея страните партньори са провели семинари и тренинги с три целеви групи – учители, родители и ученици.  Именно резултатите от тези тренинги  и начините за постигането им ще бъдат обсъдени  в Ржешов, за да се обменят добрите практики за постигане на позитивна дисциплина.

Работата по проект „Грюндвинг“ стартира през октомври миналата година в Румъния, която е един от партньорите.

Прочетете също:

Рекорден брой кандидат-студенти за магистърските специалности  на МУ-Плевен

Медицински университет – Плевен (МУ-Плевен) отчита рекорден брой кандидат-студенти, желаещи да изучават медицина или фармация. ...