Акценти
Начало / Образование / Евродепутатът Андрей Ковачев организира конкурс – наградата е посещение на Европарламента в Брюксел

Евродепутатът Андрей Ковачев организира конкурс – наградата е посещение на Европарламента в Брюксел

По повод Деня на Европа – 9-ти май, както и навършването на 10 години от присъединяването на България към Европейския съюз, евродепутатът от групата на ГЕРБ/ЕНП д-р Андрей Ковачев обявява конкурс за младежи, които по негова покана ще посетят Европейския парламент в Брюксел през юни 2017 година. Победителите ще бъдат посрещнати лично от евродепутата и ще имат възможността да научат повече за работата на европейските институции като ги разгледат отблизо.

Темата на конкурса е „Първите 10 неща, с които свързвате членството на България в ЕС“, а участие в него могат да вземат млади хора от 18 до 29-годишна възраст.

Кандидатите могат да изпращат своите предложения под формата на текст, презентация, снимки, видео или друго. Няма ограничения за обема и дължината на отговорите.

Адресът, на който се изпращат материалите, както и въпроси, свързани с конкурса е: [email protected]. Необходимо е участниците да посочат своите три имена, възраст, населено място, контакти за обратна връзка и кратки мотиви за включване в посетителската група.

Срокът за кандидатстване в конкурса е 21 май 2017 година.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...