Акценти
Начало / Избори / Местни избори 2019 / Д-р Калин Поповски: За първи път ВМРО с група в Общинския съвет в Плевен

Д-р Калин Поповски: За първи път ВМРО с група в Общинския съвет в Плевен

ВМРО постигна много добър резултат в област Плевен на тези избори. Това заяви лидерът на ВМРО – Плевен д-р Калин Поповски на пресконференция в Пресклуба на БТА. Той посочи, че областта са удвоили броя на общинските си съветници и през следващия четиригодишен мандат те ще имат общо 16. „В Общинския съвет в Плевен ВМРО ще бъде представена от четирима съветници и за първи път ще имаме група. Те ще отстояват достойно позициите на патриотичния спектър”, убеден е д-р Поповски.

По отношение на структурирането на бъдещо мнозинство в местния парламент лидерът на ВМРО заяви, че ще си сътрудничат с ГЕРБ. Той не навлезе в повече подробности, тъй като това е въпрос на преговори след балотажа. Още повече, че той се отказва от мястото си в Общинския съвет и ще се върне в парламента, а на негово място ще влезе следващият в листата, стана ясно на пресконференцията.

Прочетете също:

Приключи оценката на постъпилите проектни предложения в рамките на първи краен срок за прием на проекти по процедура bg06rdnp001-19.278 – МИГ Долна Митрополия – Долни Дъбник мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“

На 04.11.2019 г. приключи оценката на постъпилите проектни предложения в рамките на първи краен срок ...