Начало / Здравеопазване / Д-р Зорница Горчева от Плевен е новият председател на Асоциацията на младите гастроентеролози в България

Д-р Зорница Горчева от Плевен е новият председател на Асоциацията на младите гастроентеролози в България

По време на VII Национален конгрес на младите гастроентеролози, който се проведе в София в началото на месец септември,  беше избран нов управителен съвет на Асоциацията на младите гастроентеролози. Основател и дългогодишен председател на Асоциацията на младите хепатогастроентеролози в България бе д-р Радислав Наков.

Новоизбраният председател е д-р Зорница Горчева, млад специалист по гастроентерология в УМБАЛ „Света Марина“ – Плевен.

„Благодаря на всички за подкрепата и за организацията на събитието! В основата на нашия успех е екипната работа. Да градим заедно!“, се обърна д-р Горчева към колегите си след избора й.

Началото на конгреса за млади гастроентеролози е поставено през 2015 година и от тогава форумът се провежда ежегодно, като събира млади лекари и студенти по медицина от цялата страна с интереси в областта на гастроентерологичните заболявания. Конгресът на младите гастроентеролози е значимо събитие, което дава платформа на специалистите да представят своите научни разработки, да колаборират помежду си и да обменят ценен опит и идеи.

 

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...