Акценти
Начало / Политика / Д-р Андрей Ковачев, член на Европейския парламент, ще посети Плевен

Д-р Андрей Ковачев, член на Европейския парламент, ще посети Плевен

Андрей Ковачев

По инициатива на Жени ГЕРБ – Плевен д-р Андрей Ковачев, член на Европейския парламент от ГЕРБ/ЕНП, ще посети Плевен по повод 9 май – Ден на Европа. На 8 май от 18.30 часа той ще присъства на благотворителния концерт, организиран от Националното сдружение на сираците в България, който се провежда под патронажа на Владислав Николов, народен представител, в МОЛ Панорама – Плевен. На 9 май от 10.30 часа д-р Ковачев ще даде старт на Детския празник на тениса в чест на Деня на Европа, който ще се проведе на тенискортовете в „Кайлъка”. Специален гост на събитието ще е председателят на Народното събрание Цецка Цачева.

От 11.30 часа Цецка Цачева и д-р Андрей Ковачев ще открият празничния концерт – заключителна част от трета съвместна национална инициатива под надслов „Да създадем заедно България 2020“, който ще се проведе на централния площад в Плевен.  Събитието е част от изпълнението на проект „Изграждане на  Областен информационен център“, финансиран по  Оперативна програма „Техническа помощ“ и се организира от Областен информационен център Плевен и Община Плевен.

За 12.30 часа е предвидена кръгла маса на тема: „ЕНП – Ценности и политики, с участието на д-р Андрей Ковачев, Цецка Цачева, Владислав Николов,  кметът на община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, областният управител Ралица Добрева, общински съветници и кметове от Плевенска област. Кръглата маса ще се проведе в зала „Гена Димитрова”

От 14 часа д-р Андрей Ковачев ще присъства на празника на село Тодорово.

Прочетете също:

Прекъсвания на електрозахранването в части от община Плевен ще има на 28 май

Ремонтни работи по електропровод 110 kV, който е собственост на Електроенергийния системен оператор, налагат промяна ...