Акценти
Начало / Икономика / Дългогодишни данъчни служители от НАП – Плевен получиха поздравителни адреси

Дългогодишни данъчни служители от НАП – Плевен получиха поздравителни адреси

По повод Деня на данъчния служител в офиса на НАП в Плевен днес беше отслужен молебен за здраве и успех. Отец Милен от храм „Света Параскева” призова присъстващите към мир, искрена любов, всеотдайност и упование във вярата и доброто.

Директорът на офис Плевен – Цветомила Потурлиева, благодари на служителите  за тяхната упорита работа в полза на клиентите. Тя връчи на осем от служителите, които имат над 20 години стаж в администрацията, поздравителен адрес в знак на признателност за всеотдайния и дългогодишен труд в институцията. По повод празника всеки служител получи значка с логото на Национална агенция за приходите и стръкче здравец с пожелание за здраве, дръзновение и упоритост.

Пред сградата на офиса на НАП в Плевен по повод празника от служителите, бяха засадени три иглолистни дървета.

Служителите бяха поздравени от група деца при Балетно-театрална школа и спортен клуб „Спирит“ в град Плевен.

На празника лектори от офис на НАП Плевен откриха провеждането на кампанията „Влез в час с данъците“, като проведоха първия си открит урок в ДФСГ „Интелект“. Национална агенция за приходите винаги е подкрепяла идеята младите хора да са запознати с естеството на работата в държавните институции и в частност на приходната администрация.

 

 

Прочетете също:

СУ „Стоян Заимов” – Плевен сред финалистите в конкурс на национална образователна програма

320 деца от три училища в област Плевен са участвали в конкурса  на националната образователна ...