Акценти
Начало / Образование / Дни на отворени врати в ДГ „Юнско въстание” – Плевен

Дни на отворени врати в ДГ „Юнско въстание” – Плевен

По повод наближаващият Ден на християнското семейство в група „Мечо Пух” на ДГ „Юнско въстание” в Плевен се провеждат Дни на отворени врати. Предвидени са различни инициативи, в които родителите участват активно, съобщиха от детското заведение.

Приготвянето на зимнина под наслов „С мама всичко е лесно и  вкусно“ се оказа емоционално преживяване с  образователна насоченост. Децата демонстрираха умения за работа с интерактивна бяла дъска, след което се премина към правенето на туршия. Тук родителите влязоха в ролята на учители и  партньори на малките.

През предстоящите седмици децата ще имат задължението да се грижат туршията да стане готова, а на празника за изпращане на Есента ще я поднесат като подарък на децата от другите групи.

Прочетете също:

Приключи оценката на постъпилите проектни предложения в рамките на първи краен срок за прием на проекти по процедура bg06rdnp001-19.278 – МИГ Долна Митрополия – Долни Дъбник мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“

На 04.11.2019 г. приключи оценката на постъпилите проектни предложения в рамките на първи краен срок ...