Акценти
Начало / Последни новини / Днес борците на СКБ Изобор излизат на тепиха в три турнира

Днес борците на СКБ Изобор излизат на тепиха в три турнира

Днес възпитаниците на треньорите Петър Антов, Цоло Божилски и Момчил Сирашки в плевенския СКБ Изобор ще участват в три силни състезания по класическа борба. Антов залага на по две момчета и кадети за купата на Пловдив. Сирашки ще разчита на три деца и пет момчета в Перник, който е домакин на надпреварата за купа „Иво Ангелов“. На турнира в Селановци, Божилски извежда на тепиха три деца и две момчета. Там ще се проведат и народни борби, като голямата награда е коч. За него ще се борят двама юноши от СКБ Изобор.

Участието в изброените състезания е само с покана. Силното представяне на борците от плевенския клуб през тази година ги прави желани участници във всяка надпревара.

17 златни, 19 сребърни и 17 бронзови медалисти е равносметката на СКБ Изобор в проведените от началото на тази година национални шампионати за мъже, юноши, девойки, кадети, момичета, момчета и деца.

На проведената в началото на месеца Балканиада за момичета, момчета, кадети и юноши, плевенчани завоюваха три сребърни и два бронзови медала.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...