Начало / Култура / Грандиозен старт на празниците в град Левски с рок изпълнителите от YOUTH MUSIC FEST (снимки)

Грандиозен старт на празниците в град Левски с рок изпълнителите от YOUTH MUSIC FEST (снимки)

Кметът на Община Левски Любка Александрова откри YOUTH MUSIC FEST – ЛЕВСКИ 2015 снощи. Тя с радост приветства всички за това, че с таланта и ентусиазма на младите рокаджии, с помощта на продуцента Андрей Слабаков и съпругата му Ернестина Шинова – водеща на феста, на всички, които обичат световната рок и поп музика в различните й стилове, град Левски ще бъде новата Каварна в сърцето на Северна България.
”Добре дошли и винаги сте добре дошли рокаджии. От град Левски ще излезе младата, нова Каварна. Вярвайте в това, мечтайте го и ще се случи. Радвам се и се надявам тази традиция да пребъде в град Левски”, с тези думи откри вечерта Любка Александрова.
Група „IZIDA” от село Козар Белене откри рок феста с авторско парче и получи бурните аплодисменти на публиката. На рок концерта снощи и група „Stenli Stefanov’s Project” от град Левски зарадва почитателите на рока с авторски парчета и кавъри.
Ментори на участниците по време на събитието са Славчо Николов (Б.Т.Р.), Тони Арнаудов (Enthronement) и Николо Коцев („КИКИМОРА“).
Събитието е организирано от СОНИК СТАРТ ООД и Община Левски. То е част от националната кампания на СОНИК СТАРТ „Толерантност – равни под слънцето“ и е част от календара по отбелязване на 70 години град Левски.
На 17 юли от 20.00 часа ще бъде концертът на легендарния вокалист на „Юрая Хийп“ Джон Лоутън и група Б.Т.Р.

Следваща Предишна
фест Левски
фест Левски 7
фест Левски 6

фест Левски 5
фест Левски 4
фест Левски 2

фест Левски 1
Следваща Предишна

Прочетете също:

Прокуратурата в  Плевен ръководи разследване за убийство на жена от съпруга ѝ

Окръжна прокуратура – Плевен ръководи разследването по досъдебно производство за убийството на Д.М. на 42 ...