Акценти
Начало / Култура / Голямо признание за Майя Ананиева от световен конкурс в Бангладеш

Голямо признание за Майя Ананиева от световен конкурс в Бангладеш

Ръководителят на арт школа „Колорит” в Плевен – Майя Ананиева, е удостоена с престижната награда „Най-добър арт педагог“ за 2021-2022 година и „Сертификат за високи постижения“ от най-мащабния онлайн конкурс в света “CHARUMELA” в  Бангладеш. Наградата е присъдена на плевенския арт педагог от жури, съставено от  известни художници от 16 страни.

Високото отличие се дава за изключително успешното представяне на учениците на Майя Ананиева  в световния арт конкурс, където завоюваха  повече от 300 световни награди – Виртуални златни статуетки,  златни медали, класиране в „Топ 100 на света за най-талантливи деца“, Световни награди за мир, Сертификати за талант, Сертификати за международно признание.

Организатор на конкурса е „Charumela Art School“ в Бангладеш и целта е неограничен достъп и арт платформа за изява на таланта на деца и младежи от цял свят в областта на изобразителното изкуство, както и тяхното насърчаване за вдъхновено творчество.  Майя Ананиева споделя това високо отличие със своите прекрасни малки художници от арт школа „Колорит“ и вярва, че тя ще бъде нов стимул за вдъхновение.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...