Акценти
Начало / Образование / В ДГ “Надежда” – Плевен, днес раздадоха много награди на деца, родители и учители

В ДГ “Надежда” – Плевен, днес раздадоха много награди на деца, родители и учители

В Деня на детето – 1 юни, в ДГ „Надежда” – Плевен се проведе церемония по награждаване на номинирани деца от детската градина  по Система за поощряване на децата с морални и материални награди. С решение на Педагогическия съвет са определени четири групи номинации: за активно участие и включване в реализираните дейности по План за взаимодействие със семейната общност и организирани през годината различни конкурси; за активно участие по НП „Успяваме заедно“ Модул 2 „Иновативна детска градина“; за участниците във ВГ „Надежда“, които завоюваха медал и тази година на VIII Международен конкурс за вокална и инструментална музика „Звукът на времето“ във Велико Търново; за родители, подкрепящи и активно участващи в живота на децата в детската градина.

Директорът на детската градина Людмила Стефанова връчи грамоти и материални награди на всички номинирани и наградени деца и родители.

На музикалния ръководител на ВГ „Надежда“ – Теодора Тодорова, бе връчена официално Грамота от Регионално управление на образованието Плевен за прилагане на съвременни и иновативни методи на преподаване и за участия и награди от национални и международни конкурси.

„За да бъдат отгледани физически и психически здрави и щастливи деца, ние –  всички работещите в ДГ „Надежда“,  ги подкрепяме и насърчаваме да се развиват като мислещи, действащи и уверени в себе си деца на Надеждата”, каза в края на церемонията по награждаването г-жа Стефанова.

Празникът на децата продължи с много песни, игри и щастливи усмивки.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...