Акценти
Начало / Последни новини / Вихър (Славяново) – 12 поредни мача без загуба

Вихър (Славяново) – 12 поредни мача без загуба

Вихър (Славяново) направи силен есенен полусезон в Северозападната Трета аматьорска футболна лига. Селекцията на Николай Боянов завърши на трето място – на 5 точки след Янтра 2019 (Габрово) и на 1 т. зад едноименния отбор на град Севлиево. Отборът стартира лошо – загуба 0:2 в Дреновец от едноименния тим на видинското село. Това пожарение се оказа единственото за славяновския тим в първия дял на шампионата. Последва серия от 12 мача без загуба. В тях вихърци биха 8 пъти и 4 завършиха наравно. Заедно с едноименния състав на град Павликени са единствените отбори в групата, които загубиха само по веднъж и същевременно победиха лидера Янтра 2019.

В 6-те домакински срещи, футболистите от Славяново записаха 4 победи и 2 хикса. Същата е равносметката им и при гостуванията, плюс загубата в Дреновец. През въпросния период, нападателите на Вихър вкараха 28 гола и допуснаха в своята врата 15, като само 6 от тях в мачовете като гост.

Прочетете също:

Приключи оценката на постъпилите проектни предложения в рамките на първи краен срок за прием на проекти по процедура bg06rdnp001-19.278 – МИГ Долна Митрополия – Долни Дъбник мярка 7.2 „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“

На 04.11.2019 г. приключи оценката на постъпилите проектни предложения в рамките на първи краен срок ...