Акценти
Начало / Общество / Весо Плачков и баронеса Денислава Плевенска подкрепиха каузата за Ирина

Весо Плачков и баронеса Денислава Плевенска подкрепиха каузата за Ирина

Актьорът Веселин Плачков, баронеса Денислава Плевенска и кметът на Община Белене Момчил Спасов присъстваха снощи на концерта в подкрепа на Ирина Бучева, който се проведе в Белене. Момчил Спасов поздрави приятелките на Ирина, организирали благотворителния базар и концерт и изрази надеждата си за успех при посещението на 28-годишната жена в руската клиника „Неуровита”.
За да подкрепят Ирина на сцената, благотворително участваха Духовият оркестър и Танцовият състав към Военно формирование 28880-Белене, ФА „Димум” и Група за автентичен фолклор към НЧ „Христо Ботев-1892”-Белене, І италийски легион – Свищов, рок група „AMBIV” от град Плевен, момичето от Свищов и финалистка в кастинга за сценична партньорка на г-н Андреев в „Шоуто на Слави” Симона Иванова, както и Ива Цветанова от Плевен, позната на публиката отново от „Шоуто на Слави” в избора за сценична партньорка на г-н Андреев, Николай Тенев и други.
Хората от Белене доказаха, че са с добри сърца и искат да върнат надеждата на Ирина – салонът на читалището едва успя да побере всички желаещи да присъстват на концерта.

Следваща Предишна
Концерт Ирина 2
Концерт Ирина 1
Концерт Ирина 3
Следваща Предишна

Прочетете също:

Съветниците приеха годишните отчети и баланси за 2021 година на общинските фирми

Общинският съвет на Плевен прие годишните отчети и баланси за 2021 г. на търговските дружества ...