Акценти
Начало / Политика / Велислава Кръстева проведе приемна с гражданите на Искър

Велислава Кръстева проведе приемна с гражданите на Искър

Народният представител от ДПС Велислава Кръстева се срещна с жителите на град Искър в изнесена приемна. На нея гражданите споделиха най-важните проблеми на населеното място и поискаха съдействие за тяхното решение.

От народния представител те поискаха съдействие за преместването на гробищния парк, който е в непосредствена близост до къщите на хората и за решаване на проблеми с нанесени по жилищата  им щети след проливните дъждове и градушка в района.  Жители на Искър настояха и за съдействие да бъде ремонтирана настилката и осветлението на  улица „Йорданка Николова”  в града.

На срещата присъства и Емил Емилов –общински съветник от ДПС в община Искър .

След срещата с гражданите Велислава Кръстева веднага постави проблемите пред кмета и поиска конкретни решения.

В резултат на незабавната й намеса исканията на жителите на град Искър ще бъдат изпълнени. Оградата на гробищния парк ще бъде изградена до края на годината. Пред Кръстева кметът обяви, че ще бъде изградено и ново гробище, за което има вече предвиден терен.

Проблемът с улицата също ще бъде решен, защото има задействан проект за енергийна ефективност.

Кръстева заяви, че настоява общинската администрация да съдейства и за бързото отстраняване на щетите по къщите, нанесени от градушката и дъждовете.

 Велислава Кръстева заяви, че като депутат от национално отговорна партия, загрижена за развитието на страната, и занапред ще поставя незабавно проблемите на хората пред местната власт и ще настоява за тяхното бързо решаване.

Прочетете също:

Проф. Славчо Томов: Носете маски при всяко излизане от дома

Ректорът на Медицински университет – Плевен – проф. Славчо Томов, призова днес гражданите да носят ...