Акценти
Начало / Политика / Благотворително Великденско ателие отваря врати в четвъртък

Благотворително Великденско ателие отваря врати в четвъртък

Във връзка с предстоящите Великденските празници ЖЕНИ ГЕРБ – Плевен за втора поредна година инициират провеждането на Великденско ателие. На него ще бъдат изложени ръчно изработени сувенири, картички, украси и рисунки с Великденска тематика, както и характерни за нашия край великденски тестени изделия и ястия. Ще има и работилница за боядисване на яйца за най-малките, за която ще се погрижат от Младежи ГЕРБ, съобщават от местната структура на партията.

Ателието ще отвори врати на 28 април, четвъртък, от 16 часа пред сградата на Областна управа – Плевен. Организаторите канят всички желаещи да участват във Великденското ателие.

По време на ателието, събраните средства от продадените на символични цени сувенири, картички, украси, рисунки и ястия, ще бъдат дарени за подпомагане на двама абитуриенти от Професионална гимназия по туризъм „Алеко Константинов“ и Професионална гимназия по ресторантьорство, търговия и обслужване в Плевен.

За контакти и записвания: Даниела Гонкова – 0884 800437

Прочетете също:

Прекъсвания на електрозахранването в части от община Плевен ще има на 28 май

Ремонтни работи по електропровод 110 kV, който е собственост на Електроенергийния системен оператор, налагат промяна ...