Начало / Общество / Благотворителна изложба за лечението на Хриси, която се бори с последствията от тежка травма

Благотворителна изложба за лечението на Хриси, която се бори с последствията от тежка травма

На 10 септември в сградата на Мания Тауър ще бъде открита благотворителна фотоизложба в помощ на Христина Йорданова, която се нуждае от скъпо лечение. В изложбата под наслов “Да помогнем на Хриси” ще  бъдат изложени фотографии на Хриси и всеки, който желае, може да помогне като закупи някоя от снимките или да дари по банкова сметка.

Дарителска сметка в ОББ АД, клон Левски:

IBAN: BG89UBBS80021071787740

BIC: UBBSBGSF

Титуляр: Христина Йорданова Йорданова

Изложбата ще продължи един месец и може да бъде посетена всеки ден от 09:00-18:00 часа.

Преди 13 години младата жена претърпява тежка автомобилна катастрофа, при която получава фрактура на гръбначния стълб. След неуспешна първа операция получава гръбначно изкривяване. Следват още пет операции, но гръбначният й стълб остава силно изкривен.

Тази година тя провежда  медицински преглед при проф. Зафер Оркун Токташ, който се съгласява да я оперира в болница „Медикъл Парк” в Истанбул. Младото момиче само е започнало кампания във Фейсбук  на 25 април за набиране на средства за предстояща операция за изправяне на гръбначния стълб в Турция. Лекарите, както тя твърди, са убедени, че това е възможно и след 13 години прикована в инвалидната количка, тя  ще може да се изправи и да ходи. Нужната сума е 60 хил. лв.–толкова струва сбъдването на една мечта на едно младо момиче.

Ето линк към фейсбук страницата „Помогнете на Хриси“ https://www.facebook.com/hriska7.

Прочетете също:

Вътрешният министър е провел работни срещи със служители от районни управления в областта

В рамките на работно посещение министърът на вътрешните работи Христо Терзийски посети районните полицейски управления ...