Акценти
Начало / Здравеопазване / Безплатни  прегледи през месец май в МЦ „Света Марина” – Плевен

Безплатни  прегледи през месец май в МЦ „Света Марина” – Плевен

Дни на Отворените врати ще провежда Медицински център „Света Марина” – Плевен през месец май. Инициативата е част от профилактичната програма на здравното заведение, което отваря врати за своите пациенти всеки вторник от 13.30 до 18.00 часа, предлагайки безплатни прегледи и консултации в кабинета по Хирургия. За целта пациентите трябва предварително да си запишат час на телефоните на Медицинския център: 064/806 838 и 0885105068 на адрес: гр. Плевен, ул. Цар Симеон № 23 /зад Съда/.
Висококвалифицираните специалисти в Кабинета по хирургия осигуряват диагностика и безкръвно лечение на заболявания на млечна жлеза, жлъчка, черен дроб, на стомашна и дебелочревна патология. Предлага се безкръвно лечение на хемороиди и хернии, както и премахване на камъни в жлъчния мехур.
Също през месец май Центърът предлага достъп на пациентите до най-съвременната иновативна система за изследване на гърда на преференциална цена. Гамата от здравни предложения на Медицинския център се допълва от още едно изследване на преференциална цена – Пакет „УНИВЕРСАЛ“. Той включва: пълна кръвна картина, глюкоза, общ белтък, албумин, креатинин, урея, пикочна киселина, общ холестерол, триглицериди, ASAT, ALAT, ITT, урина – общо химично изследване + седимент и и разчитане на резултатите от лекар със специалност „Клинична лаборатория“. Изследванията се извършват след предварително записване на телефон: 064/806 838 и 0885105068 в сградата на Медицинския център на адрес: гр. Плевен, ул. Цар Симеон № 23 /зад Съда/.

Прочетете също:

Плевен вече в зелената зона по заболеваемост от Ковид-19, къде ще се ходи без маски

Заболеваемостта от Ковид-19 в област Плевен падна под 20 нови случая на 100 000 население ...