Начало / Икономика / Безплатен курс по Front-end технологии организират в Плевен

Безплатен курс по Front-end технологии организират в Плевен

Безплатен курс по Front-end технологии стартира Уебрика академия в партньорство с All Channels Communication Group.

Курсът е напълно безплатен и изцяло практически насочен – успешно завършилите ще могат да създават, поддържат и оптимизират съвременен уебсайт, да го оформят да изглежда еднакво добре на всякакви мобилни устройства, както и да подобряват преживяването на потребителите на сайта.

След полагане на изпит и интервю, най-добрите курсисти ще имат възможността да започнат директно работа в All Channels Communication Group – най-голямата независима комуникационна група в България. Избраните от тях дори не е нужно да се местят в София – те сами ще могат да изберат дали да се установят в офиса на компанията в столицата, или да работят дистанционно от Плевен.

Курсистите ще се запознаят с основите на уеб и мястото на front-end разработката в него; основни структури на HTML и CSS; responsive и UX дизайн; основи на Photoshop; JavaScript, jQuery, Ajax и други технологии. Курсът ще бъде 60 астрономически часа, разделени в 10 седмици по 6 часа на седмица, 2 пъти седмично. Времето на провеждане на курса ще бъде всеки вторник и четвъртък от 7 до 10 часа вечерта.

От безплатния курс по Front-end технологии на Уебрика могат да се възползват само вече завършили курсисти на академията. Заинтересованите могат да заявят желание по имейл на [email protected] или на телефон 0878 735 795.

Прочетете също:

Предстои нов избор на превозвачи по автобусни линии за 10 маршрутни разписания от квотата на Община Плевен

Да се проведат обществени поръчки за обществен превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, ...