Начало / Икономика / Безплатен курс по Front-end технологии организират в Плевен

Безплатен курс по Front-end технологии организират в Плевен

Безплатен курс по Front-end технологии стартира Уебрика академия в партньорство с All Channels Communication Group.

Курсът е напълно безплатен и изцяло практически насочен – успешно завършилите ще могат да създават, поддържат и оптимизират съвременен уебсайт, да го оформят да изглежда еднакво добре на всякакви мобилни устройства, както и да подобряват преживяването на потребителите на сайта.

След полагане на изпит и интервю, най-добрите курсисти ще имат възможността да започнат директно работа в All Channels Communication Group – най-голямата независима комуникационна група в България. Избраните от тях дори не е нужно да се местят в София – те сами ще могат да изберат дали да се установят в офиса на компанията в столицата, или да работят дистанционно от Плевен.

Курсистите ще се запознаят с основите на уеб и мястото на front-end разработката в него; основни структури на HTML и CSS; responsive и UX дизайн; основи на Photoshop; JavaScript, jQuery, Ajax и други технологии. Курсът ще бъде 60 астрономически часа, разделени в 10 седмици по 6 часа на седмица, 2 пъти седмично. Времето на провеждане на курса ще бъде всеки вторник и четвъртък от 7 до 10 часа вечерта.

От безплатния курс по Front-end технологии на Уебрика могат да се възползват само вече завършили курсисти на академията. Заинтересованите могат да заявят желание по имейл на [email protected] или на телефон 0878 735 795.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...