Акценти
Начало / Общество / 45 обвинителни акта е внесла плевенската Районна прокуратура през март

45 обвинителни акта е внесла плевенската Районна прокуратура през март

Данните за свършената работа през изминалия месец март огласиха от Окръжна прокуратура Плевен. Според отчета, за периода от 1 до 31 март тази година в Окръжен съд Плевен са внесени 5 обвинителни акта, 2 са споразуменията, предложенията за освобождаване от наказателна отговорност и налагане на административно наказание е само едно.

Районната прокуратура пък е внесла в Районен съд Плевен 45 обвинителни акта, 22 споразумения и 14 предложения за освобождаване от наказателна отговорност и налагане на административно наказание.

Според информацията, Районна прокуратура Левски през март е внесла 7 обвинителни акта, 3 споразумения и 2 предложения за освобождаване от наказателна отговорност.

През март Районна прокуратура Кнежа е внесла в Районен съд Кнежа 19 обвинителни акта, 2 споразумения и само едно предложение за освобождаване от наказателна отговорност и налагане на административно наказание.

Нито едно предложение за освобождаване от наказателна отговорност не е внесено от никополската Районна прокуратура в местния Районен съд. Има обаче 3 обвинителни акта и 14 споразумения.

В Червен бряг за периода са изготвени 7 обвинителни акта, 2 споразумения и едно предложение за освобождаване от наказателна отговорност.

Прочетете също:

„Като запея, сякаш наново се раждам“ – казва 100-годишната баба Иванка от Загражден

100-годишен юбилей отпразнува на 29 юни Иванка Параделова от с. Загражден. Посрещна го сред деца, ...