Начало / Образование / 122 бакалаври и магистри от факултет „Обществено здраве” ще получат дипломи на 7 април

122 бакалаври и магистри от факултет „Обществено здраве” ще получат дипломи на 7 април

В петък, 7 април, ще се състои промоцията на 122 бакалаври и магистри от специалностите във Факултет „Обществено здраве” на Медицински университет – Плевен.

Дипломите си за завършено висше образование ще получат 19 бакалаври от специалност „Медицинска рехабилитация и ерготерапия”, випуск 2016; 16 бакалаври от специалност „Опазване и контрол на общественото здраве“, випуск 2016; 31 бакалаври от специалност „Управление на здравните грижи”, випуск 2017; 35 магистри от специалност „Управление на здравните грижи“, випуск 2016 и 2017, и 21 магистри от специалност „Обществено здраве и здравен мениджмънт“ – випуск 2017

36 от дипломантите завършват с отличен успех. От тяхно име приветствие ще поднесат Милена Александрова – магистър в специалност „Управление на здравните грижи“ и Поля Ламбева – бакалавър в специалност „Медицинска рехабилитация и ерготерапия“.

Промоцията ще се проведе на 7 април от 11.00 часа в Аудиториум Магнум на Втора клинична база „Проф. д-р Марин Ганчев”.

Гост на церемонията ще бъде Елс Макелберг, доктор по теология и старши лектор по етика в Медицинския център на Университета в Грьонинген, Холандия.    Тя ще участва и в научния форум „Ден на биоетиката“, който ще се проведе ден по-рано – на 6 април в Телекомуникационния център на МУ – Плевен.

Прочетете също:

55-годишен е задържан вчера за управление на автомобил в нетрезво състояние

Около 17:20 часа в град Червен бряг на кръстовище, образувано от булевард „Христо Ботев“ и ...