Начало / Спорт / „Малайците” първи във волейболното състезание на Коиловци

„Малайците” първи във волейболното състезание на Коиловци

Читалище „Христо Ботев” в Коиловци продължава с атрактивните инициативи, с които осмисля лятото на младежите от селото. След сървайвъра край местния язовир, в селото се проведе и състезание по волейбол. В него се включиха три отбора със звучните имена „Малай махала”, „Цуцурка” и „Ушетите и сие”. Според жребия, първи се впуснаха в борбата отборите на „Малай махала“ и „Цуцурка“. Още в първия гейм превес взеха „малайците“ и така до края.Техните противници достойно се бореха за всяка точка, но все пак преднината се запази и отбор „Малай махала“ победи.

В следващия мач той се изправи срещу отбора на „Ушетите и сие“. Натрупаната от първия мач умора не попречи на „малайците” и  те отново поведоха в резултата и задържаха преднината си до края на мача. За да няма пренебрегнати, организаторите решиха, че отбор „Цуцурка“ ще играе срещу „Ушетите и сие“,  не само заради съревнованието, но и за самото удовлетворение от  играта. И така състезанието продъжи с все същия борбен дух и спортен ентусиазъм.

На финала стигнаха три достойни отбора с отличие  за феърплей, но все пак победител в състезанието по волейбол стана отборът на „Малай махала“.

Прочетете също:

FBET.INFO ви представя най-добрите лицензирани онлайн казина в България

Fbet.info предлага множество възможности за тези от Вас, които искат да изпробват късмета си в ...