Акценти
Начало / Избори / Избори 2017 / Централният предизборен лъч на Движението за права и свободи посети Плевенска област

Централният предизборен лъч на Движението за права и свободи посети Плевенска област

Централният предизборен лъч на Движението за права и свободи /ДПС/ посети днес 15-ти многомандатен избирателен район – Плевен.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с избиратели от района. В  12.00 ч. се проведе разширено заседание на общинския съвет на ДПС Плевен с участниците в централния предизборен лъч на ДПС и кандидат депутатите от листата на ДПС в 15-ти МИР в зала „Гена Димитрова“.

Велислава Кръстева, водач на листата на ДПС за 15-ти многомандатен избирателен район – Плевен, заедно с евродепутата Филиз Хюсменоваи жените кандидати от листата на ДПС за Плевенски район разговаря с женските структури на общините Кнежа, Искър и Червен бряг. Срещата се проведе в община Кнежа. По същото време евродепутатът и председател на младежко ДПС Илхан Кючук и кандидатите от листата на ДПС се срещнаха с  ръководствата на младежко ДПС от общините Долни Дъбник, Плевен и Долна Митрополия в народно читалище „Илия Бешков“ в Долни Дъбник.

В 13.30 ч. председателят на ДПС Мустафа Карадайъ разговоря с активистите на ДПС от община Долна Митрополия в с. Горна Митрополия.

В програмата на ДПС има революционни идеи, отбеляза Карадайъ. Основното ни мото е борба с бедността, но не като ляво ориентирана политика, а като подкрепа за развитие на бизнеса.

Прочетете също:

В Плевенска област:  ГЕРБ – 31.84%, БСП – 31, 50%

Разликата между ГЕРБ и БСП в област Плевен е нищожна, показват резултатите от обработените близо ...