Начало / Култура / Художествено биенале и представяне на книгата „Президентът“ в културния афиш на Плевен за новата седмица

Художествено биенале и представяне на книгата „Президентът“ в културния афиш на Плевен за новата седмица

На 25 октомври писателят Димитър Недков ще представи новата си книга „Президентът“. Срещата ще се проведе от 16 часа в художествената галерия „Дарение колекция Светлин Русев“.

Димитър Недков е автор на популярни документални и художествени произведения, изследващи взаимоотношенията между човека и сътворената от него хилядолетна история: „Масоните се върнаха в България“, „Заплахата Дан Браун“, трилогията „Знакът на българина“ и др. Сценарист и режисьор на телевизионния сериал „Знакът на българина“. Коментатор в телевизионните документални поредици „Въпрос на гледна точка“ и „Новото познание“

На 28 октомври от 18 часа в галерия „Илия Бешков“ ще бъде открито Осмо биенале на малките форми – Плевен 2016 с международно участие, което ще  продължи до 30 декември.

Инициативата се провежда със съдействието на община Плевен, Художествена Галерия „Илия Бешков”, Съюз на българските художници, Министерство на културата, Международна фондация „Св. св. Кирил и Методий”, Представителство на СБХ – Плевен.

Прочетете също:

Област Плевен  все още в „жълтата зона” по заболяемост от КОВИД-19

Намаляват разликите между различните региони в страната по отношение заболяемостта от КОВИД-19, но все още ...