Начало / Последни новини / Успешен старт на кампанията „Ваканция без грижи“ в град Пордим

Успешен старт на кампанията „Ваканция без грижи“ в град Пордим

Огромен интерес предизвика спортната кампания „Ваканция без грижи“ още при стартирането й от град Пордим. Тя се организира от Националното сдружение на сираците в България под патронажа на народния представител Владислав Николов и с подкрепата на Кмета на община Пордим Детелин Василев.

Деца на възраст от 5 до 15-годишна възраст се състезаваха в различни спортни и занимателни игри. Най-големи емоции предизвика стрелбата с водни писолети.

Победителите в състезанията бяха наградени от патрона  на инициативата Владислав Николов. Всички участници бяха поздравени от секретаря на Община Пордим Вацка Хорозова и от Председателя на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов. Сред официалните гости бяха заместник- кметът на общината Борислав Александров, служители на общинската администрация и др.

На 2 август 2018г. от 10:00 часа на централния площад в село Брест ще се проведе второто издание на кампанията, подкрепена от кмета на село Брест Цецо Луканов. Всички желаещи могат да вземат участие, като организаторите гарантират безупречно шоу, награди и емоции.

Прочетете също:

Честита Баба Марта!

Днес празнуваме най-българският обичай, запазил се през вековете до наши дни. На Първи март всеки ...