Начало / Общество / С пълно мнозинство бяха приети годишните отчети на Асоциацията по ВиК-Плевен

С пълно мнозинство бяха приети годишните отчети на Асоциацията по ВиК-Плевен

Днес в Заседателна зала на Областна администрация Плевен се проведе редовното заседание на Общото събрание на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от „ВиК” ЕООД Плевен.

Заседанието бе водено от Областния управител на област Плевен  Марио Тодоров в качеството му на Председател на Асоциацията. Участваха представители на общините  от област Плевен – членове на Асоциацията, имащи право на глас – Плевен, Белене, Гулянци, Долна Митрополия, Долни Дъбник, Никопол и Червен Бряг.

Дневния ред от заседанието включваше: Приемане на годишен отчет за дейността на Асоциацията по ВиК за 2016 година, Приемане на отчет за изпълнение на бюджета на асоциацията  за 2016 година, Приемане на бюджет за 2017 година и точка Други.

С пълно мнозинство бяха приети Годишния отчет за дейността и отчета за бюджет 2016 година. Единодушно бе приет и бюджета за 2017 година.

Асоциацията по ВиК на обособената територия, обслужвана от „ВиК” ЕООД Плевен е създадена за реализиране на цялостна реформа на ВиК сектора, която е насочена към подобряване качеството на услугите за потребителите. Целта на асоциацията е да работи активно в посока подобряване състоянието на водопроводната мрежа в областта с цел снижаване на разходите и по- високо качество на услугата.

Прочетете също:

За последните 24 часа – 3 686 теста, положителните са 330

След направени 3 686 PCR теста за изминалото денонощие са установени нови 330 заразени с ...