Акценти
Начало / Общество / Студенти представят свои филми в благотворителна проява

Студенти представят свои филми в благотворителна проява

Група студенти от кино- и театрални специалности в Катедра по телевизионно, театрално и киноизкуство към Югозападния университет „Неофит Рилски” – Благоевград, ще гостуват в Плевен в рамките на организирана от тях благотворителна инициатива. Целта им е набиране на средства за лечението на Александра Кръстянина, която е родена на 04.04.2016 г. с рядката диагноза „Фибуларна хемимелия на дясно краче” – пълна липса на малък пищял и скъсен крак с деформирани глезен и стъпало. Студентите са подготвили филмова програма от техни ленти, която ще представят на 11 декември, неделя, от 18.00 часа в зала „Катя Попова”.

 „За нас е важно да дадем пример за съпричастност към дете в беда”, споделят младите хора. В рамките на инициативата им те представят филмите си и в Благоевград, Перник, София, Видин, Пловдив, Стара Загора, Казанлък, Велико Търново, Сливен, Бургас и Варна.

Повече информация за Александра можете да намерите на:

https://dmsbg.com/7858/dms-alexandra/

За кампанията: https://drive.google.com/file/d/0B7LkCPGwFoviQmw3dHN2cXdackU/view?usp=sharinghttps://drive.google.com/file/d/0B7LkCPGwFoviQ2k5OGpfbXFFc1k/view?usp=sharing

Прочетете също:

Контейнери за сгур и пепел от печки ще се поставят в Плевен

От 18 октомври, понеделник, в Плевен ще бъдат поставени 20 броя контейнери с вместимост 4 ...