Начало / Общество / Стартира националният етап на 49-тия Международен епистоларен конкурс

Стартира националният етап на 49-тия Международен епистоларен конкурс

„Български пощи“ ЕАД обявява старта на националния етап на 49-тия Международен епистоларен конкурс за млади хора на Всемирния пощенски съюз и ЮНЕСКО. Темата за 2020 година гласи: „Напиши послание до възрастен човек за света, в който живеем“.

В конкурса могат да участват само деца на възраст до 15 години. Международното бюро на ВПС не приема съчинения, изпратени от училища или физически лица.

Всяка от допуснатите до конкурса творби трябва да отговаря на определени условия, които са публикувани на сайта на „Български пощи“ ЕАД.:

Желаещите да участват в конкурса могат да изпратят своите съчинения не по-късно от 20 март 2020 година на адрес:  „До РУ на „Български пощи” ЕАД, За 49-ти Епистоларен конкурс“.

Победилото в националното класиране писмо ще бъде преведено и изпратено до ВПС за участие в 49–ти международен епистоларен конкурс за надпревара с другите национални победители.

Отличените творби и участници, както и съчинението спечелило първа награда, ще бъдат публикувани на официалната интернет страница на „Български пощи” ЕАД.

Прочетете също:

Община Плевен проверява сигнал за неприятна миризма в жк „Сторгозия“

Служителите на отдел „Екология“ при Община Плевен извършват проверка по сигнал за неприятна миризма, подаден ...