Акценти
Начало / Икономика / Спортна инициатива за популяризиране на еврофондовете ще проведе ОИЦ – Плевен

Спортна инициатива за популяризиране на еврофондовете ще проведе ОИЦ – Плевен

От 14 ноември 2018 започва спортната инициатива за популяризиране на възможностите, които предоставят еврофондовете в България. Събитието се организира от Областния информационен център и Община Плевен в сътрудничество с общините в областта.

В продължение на седмица във всеки един общински център ще се проведе велопоход със състезателен характер. Стартът и финалът на определения маршрут са обекти, създадени, преустроени или реновирани със средства от Европейските структурни и инвестиционни фондове. Целта е вниманието отново да се насочи към значимостта на финансовата подкрепа от Европа за местното развитие.

На изнесените приемни на ОИЦ-Плевен участниците ще се запознаят с възможностите, които различните оперативни програми предоставят в момента, ще получат актуална информация и за други успешно приключени проекти на територията на област Плевен.

В инициативата могат да се включат всички желаещи след предварителна регистрация в съответната община. Предвидени са много награди за най-активните.

Прочетете също:

Плевенските състезатели по шотокан с впечатляващи резултати от Световното първенство и купа (снимки)

26 отлично подготвени състезатели на плевенската школа „Спартак 14”, с треньори Милена Кирниколова и Маринела ...