Начало / Последни новини / Седем медала и трето място за СКО Север за купа „Идеал Стандарт“

Седем медала и трето място за СКО Север за купа „Идеал Стандарт“

Златен, по три сребърни и бронзови медала, както и трето място в комплексното класиране. Това е резултата от участието на СКО Север /Плевен/ в традиционното състезание на средна дистанция по лятно ориентиране за купа „Идеал Стандарт“ край Севлиево. Малко не достигна Милен Симеонов да се окичи с медал в мъжкия елит. Той финишира четвърти на близо 7 минути след победителя.

Калоян Иванов се представи най-силно от плевенчани. Той спечели старта на момчетата до 14 години. В същата възрастова група, но на момичетата сребърен медал за Вилиана Гургурова. Второ място и за съотборниците й Тони Иванов /М-18/ и Мартин Минков /М-35/. Непосредствено след последния завърши Пламен Райков, което му осигури бронза. Даниел Симеонов /М-45/ и Цветелина Цветанова /Ж-16/ са другите ни участници завършили на трето място. Освен Милен Симеонов още четирима се класираха непосредствено след медалистите – Павел Здравков /М-12/, Никола Иванов /М-16/, Елена Здравкова /Ж-12/ и Катерина Минкова /Ж-16/.

СКО Север бе награден и с купа за третото си място в комплексното класиране. Узана /Габрово/ е победителят в купа „Идеал Стандарт“.

Прочетете също:

Днес ще е ограничено движението по ул. „Цар Самуил” в Плевен

От 10 до 14 часа днес ще е  ограничено движението по ул. „Цар Самуил” в ...