Начало / Любопитно / Сдружение „Сила за живот” открива лекционната си година с техники за емоционална свобода

Сдружение „Сила за живот” открива лекционната си година с техники за емоционална свобода

irena

Сдружение „Сила за живот” открива лекционната си учебна година със среща с Ирена Рельовска – Бартън утре, 20 октомври. Тя ще представи „Техниките за емоционална свобода – път към по-добър живот” в Конферентната зала на хотел „Ростов” в Плевен. Началото на беседата е 10.30 часа.

Лекторката е жив пример как докосването до тези прости техники променя живота – в средата на житейския си път тя решава да изостави успешната си банкова кариера и да тръгне по нов неутъпкан път. Ирена вярва, че всичко, което ни се случва, е за нашето най-висше благо, дори трудностите и изпитанията. Именно те са й помогнали най-много да се докосне до огромната непреходна сила, която всеки от нас носи дълбоко в себе си. Благодарение на дълбоката вътрешна трансформация, която е станала възможна за нея посредством техниките за емоционална свобода и пренареждане на матрицата, тя преживява трансцендентни състояния на дълбок вътрешен покой, хармония и ведрина, несравними като преживяване с живота й дотогава. Познала е мощта, която идва от сърцето, и знае от опит, че когато човек живее със страст, цялата Вселена се надига да му помогне.

Според Ирена не съществува по-голямо удовлетворение от това един човек да изпълнява призванието си и счита, че тогава приносът на всеки, колкото и да е незначителен, допринася за хармонията на Всемира. Като емпат, нейната страст е да учи клиентите си как да разбират трудния език на негативните си чувствата и как да открият помирение и с най-непримиримите ситуации в живота. Ирена се уповава на вярата, че нейната жизнена цел е да вдъхва сили и увереност на другите да открият своята жизнена цел.

До момента Ирена е единствената българка с академичния сертификат EFT Cert – I

Снимка: Интернет

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...