Начало / Образование / Роксана и Тихомир от „Гласът на България” ще пеят на Звездния бал в Плевен

Роксана и Тихомир от „Гласът на България” ще пеят на Звездния бал в Плевен

Националното сдружение на сираците в България организира на 10 май станалия вече традиционен Звезден бал за абитуриенти в неравностойно положение от област Плевен. Младежи от Кнежа, Гулянци, Пордим, Белене, Тотлебен, Искър, Червен бряг, Тръстеник и ученици от училищата в Плевен ще получат възможност да изживеят своята незабравима абитуриентска вечер благодарение на помощта на Сдружението и подкрепата на спонсори.

Звездният бал ще се проведе в парк-хотел „Кайлъка”. Преди това абитуриентите ще направят своето шествие по централната пешеходна зона на Плевен  – от сградата на Общината до Драматичния театър.

Празнична бална вечер ще започне в 19 часа с участието на популярни изпълнители и DJ, както и провеждане на конкурс за Мис и Мистър „Звезден блясък”.

Роксана и тази година ще е звездата в празничната вечер. Участие в програмата са потвърдили още Тихомир Митов от „Гласът на България” и Георги Янков, познат от риалити форматите в България. Настроение ще внесат и фолклорните изпълнения на прекрасните ученици от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ град Пордим.

Кои са другите изпълнители ще стане ясно съвсем скоро, сподели Слави Михайлов, председател на НССБ.

Прочетете също:

Найден Тодоров: Третият конкурс „Гена Димитрова“ откри бъдещи наши гордости

Вярвам, че наградените млади изпълнители в това издание на конкурса „Гена Димитрова” ще имат добра ...