Акценти
Начало / Общество / Първа копка на надлеза в Телиш направиха днес
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Първа копка на надлеза в Телиш направиха днес

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Народният представител от ГЕРБ Пламен Тачев, областният управител на Област Плевен Ралица Добрева и кметовете на Община Червен бряг Павлин Фильовски и на Телиш Нели Дакова направиха първа копка на ремонта на надлеза на ж.п. линията в с.Телиш.

Спазена бе традицията и бе отслужен водосвет за здраве и успешно завършване на ремонтните дейности.

„Ремонтираният надлез ще даде възможност за привличане на инвеститори, за разкриване на нови работни места, което е жизненоважно за Телиш и региона”, каза народният представител Пламен Тачев. Той се обърна и към фирмата-изпълнител на проекта „ Очакваме от вас качествено изпълнение и точно в посочения срок,  защото всички ние се нуждаем от това съоръжение”.

телиш първа копка

„Днешният ден е доказателство за това, че когато има единомислие между централната и местната власт, нещата се случват. Народният представител Пламен Тачев прие каузата за надлеза при с. Телиш като своя лична и именно благодарение на неговата упорита работа и настойчивост финансирането е факт, а то възлиза на близо 790 000 лева.”, каза Областният управител Ралица Добрева. Тя припомни и за други поети и изпълнени ангажименти на народния представител, сред които и моста на Чомаковци. „Нека в скоро време да се поздравим с изпълнения вече обект”, каза областният управител Ралица Добрева.
В подкрепа на нейните думи кметът на Община Червен бряг Павлин Фильовски допълни, че пътят до този проект и неговото финансиране е бил дълъг. Той изтъкна значението на надлеза, който свързва индустриална зона с Телиш.

Символичен старт на работата по проекта дадоха Пламен Тачев, Ралица Добрева, Павлин Фильовски и Нели Дакова с първа копка на обекта. А за да върви работата по вода, народният представител заедно с един малчуган разбиха в багера бутилка шампанско.

Прочетете също:

Разкрита е дарителска сметка за възстановяване на Медицински университет – Плевен след пожара 

След огнената стихия, която на 29 септември опожари над 800 кв.м покривна конструкция  на Медицински ...