Начало / Избори / Избори 2015 / Проф. Димитър Стойков: Малките улички и кварталите ще са приоритет в следващия ми мандат

Проф. Димитър Стойков: Малките улички и кварталите ще са приоритет в следващия ми мандат

През тези четири години направихме много, но допуснах и някои грешки – не отделях достатъчно време за среща с плевенчани, с моите съграждани. Това призна пред Ивана и събралата се многобройна публика за нейния концерт на площада в Плевен кандидатът за кмет проф. Димитър Стойков. Това признание накара Ивана да възкликне, че за първи път чува държавник, политик да признае, че е допуснал грешка.

„Бързах, тичах за различни проекти, а трябваше повече време да отделям за разговори с хората. Почувствах го в тази предизборна кампания. Но почувствах и подкрепата на хората, тяхното приятелско отношение”, сподели проф. Стойков.

Той обяви, че през следващия му кметски мандат ще обърне повече внимание на кварталите и малките улички в Плевен. „Трябва да се обърне повече внимание на малките проблеми, с които хората живеят всеки ден. Площадът е прекрасен, но хората искат и малките улички да бъдат ремонтирани. Това ще бъде приоритетът ми през следващия мандат”, обеща проф. Стойков.

IMG_4402ивана-стойков

В този живот не можеш да се харесаш на всички, но винаги може да се даде шанс, за да се продължат хубавите неща, отвърна Ивана на направеното обещание. Тя призова хората да гласуват в неделя със сърцето и интуицията си и обеща, че ще дойде да поздрави проф. Димитър Стойков за успеха му, защото застава до него.

„Моята професия е свързана с това, че помагам на хората. Много често съм успавял там, където случаят е бил безнадежден. Вярвам, че ще успеем и сега в името на плевенчани”, заяви проф. Стойков.

Концертът на Ивана завърши с голямо хоро на площада.

купуването и продаването

Прочетете също:

Рекорден брой подадени сигнали за нарушения на изборите в Плевен

Рекорден брой сигнали са били подадени за нарушения по време на местните избори в област ...