Начало / Култура / Представят спектакъла „Коледно сияние“ в Плевен по повод запалването на коледните светлини на елхата

Представят спектакъла „Коледно сияние“ в Плевен по повод запалването на коледните светлини на елхата

 „Коледно сияние” в Плевен е пилотният спектакъл от поредицата от 15 концерта в големите градове в страната по повод предстоящите Коледни и Новогодишни празници. Спектакълът е най-новия авторски проект на Stars of  the magic entertainment със специалното участие на известния български артист – илюзионист Боби Шоу – в ролята на белия вълшебник и водещ, звездата на българската магия Шехерезада – в ролята на снежната кралица Елза и с участието на елфи, джуджета, Ледения човек, заека Бъни и добрия Дядо Коледа.

„Коледно сияние” е спектакъл от най-нов тип в стил Уолт Дисни, комбиниращ мюзикъл и модерна приказка, с уникални костюми, пиротехника и сценични ефекти. Плевенската публика за първи път ще види още пеещия костюм на Дядо Коледа и джуджето Работливко. Специалното участие в събитието е на вокална група „Усмивка” при НУ „Отец Паисий” – Плевен, с ръководител Елка Пъшева и Фолклорен ансамбъл „Мизия” с ръководители Михаил Денев и Биляна Денева.

Спектакълът по повод запалването на коледните светлини на елхата пред Община Плевен започва в 17.30 часа на 5 декември, понеделник, и ще завърши с празнична заря. По традиция малките плевенчани ще бъдат зарадвани и с лакомства.

Прочетете също:

Кметът Спартански отчете първата година от втория си мандат 

Кметът на Община Плевен Георг Спартански отчете на днешната редовна сесия първата година от мандат ...