Начало / Общество / Председателят на Общински съвет Плевен осъжда остро поведението на Красимир Петров

Председателят на Общински съвет Плевен осъжда остро поведението на Красимир Петров

Във връзка с неприятния инцидент, разиграл се на 26.08.2016 г. в общинска фирма „Паркстрой“ ЕООД, заявявам своето категорично възмущение от арогантното поведение на управителя на фирмата Красимир Петров спрямо тримата общински съветници Христомир Христов, Христослав Михайлов и Светослав Доков.
Запознах се подробно със случая от запис, който ми беше предоставен. След видяното на записа мога да заявя, че осъждам остро поведението на Красимир Петров и смятам, че подобно държание е недопустимо за един управител на общинска фирма. В случая имаме демонстративна проява на неуважение от страна на г-н Петров към тримата общински съветници, което аз лично приемам като обида и проява на неуважение и към самата институция Общински съвет!
Общинският съвет е представителен орган на местното самоуправление и като такъв е избран от гражданите на Община Плевен при условия и по ред, определени от закона. Г-н Петров е бил избран за управител на общинската фирма „Паркстрой“ с решение на същия този Общински съвет и поведението му във въпросния ден не отговаря нито на заеманата към момента от него позиция, нито на нормите за елементарно възпитание.

Прочетете също:

Кинофестивалът „Филмирай“ идва в Плевен с едни от най-популярните български филми

От 16 до 19 август парка на Регионалния исторически музей в Плевен ще бъде лятно ...