Начало / Последни новини / Плувен турнир и музикално настроение с Теди Кацарова и Дичо тази неделя в Плевен

Плувен турнир и музикално настроение с Теди Кацарова и Дичо тази неделя в Плевен

Тази неделя Плевен ще бъде домакин на Първи плувен турнир по проект „Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние“ на Министерство на младежта и спорта и Асоциация „Докосни дъгата“. Спортната проява ще се проведе на 16 септември (неделя) от 9,00 часа в Общинския плувен комплекс до СУ „Иван Вазов”.

Редица официални гости се очаква да уважат събитието, а след приключване на турнира победителите ще бъдат наградени с медали. Ще бъде избрана и личността, която да получи купата на „Докосни дъгата” за съпричастност.

Организатори на проявата са Министерството на младежта, асоциация „Докосни дъгата“, плувен клуб „Invictus“ и СУ „Иван Вазов“ – Плевен.

След края на спортното мероприятие, за доброто настроение на малки и големи ще се погрижат Теди Кацарова, Дичо и RDMK /Rudi, Duli, Muden & Kukusheff/, Съвместно с тях асоциация “Докосни дъгата“ създаде песен и клип, насочени към агресията в училище и на улицата. В Плевен популярните изпълнители за първи път ще представят проекта пред публика и очакват всички свои почитатели в 12,00 часа на футболното игрище на СУ „Иван Вазов“.

Входът за предпремиерата на песента „Агресия“ е свободен.

Прочетете също:

От АБВ алармират областния на Плевен за липсата на осветление в „Кайлъка”

Писмо до областния управител на Плевен ще внесат от ПП АБВ – Плевен, с което ...