Акценти
Начало / Здравеопазване / „Плевен – Европейски здравен център на Балканите” ще бъде тема на дискусия днес

„Плевен – Европейски здравен център на Балканите” ще бъде тема на дискусия днес

„Плевен – Европейски здравен център на Балканите” ще бъде тема на дискусия днес.  Тя ще се състои от 10.30 ч. в зала „Гена Димитрова”, информират организаторите. За участие в дискусията са поканени по двама представители на всички политически партии и коалиции, регистрирани за участие в изборите за общински съветници и кметове – 2015– съответно кандидат за кмет на Община Плевен и кандидат за общински съветник, упълномощени да подпишат приложеното Рамково споразумение за сътрудничество.

Пред участниците ще бъде представена концепция на иновативен модел за постигане на икономически и социален просперитет на Плевен и региона чрез разширяване, развитие и пълноценно използване на натрупаните значителни ресурси в сферата на здравеопазването.

Събитието е инициатива на гражданска мрежа от 8 плевенски неправителствени организации, които споделят обща загриженост и отговорност за социалното и икономическо развитие на града и региона и се реализира с помощта на Института за регионални и международни изследвания  – гр. София.

Прочетете също:

Разкрита е дарителска сметка за възстановяване на Медицински университет – Плевен след пожара 

След огнената стихия, която на 29 септември опожари над 800 кв.м покривна конструкция  на Медицински ...